Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Άνοιγμα Καρατζαφέρη σε ΝΔ...


Τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και μίλησε για όλους και για όλα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με εξομολογητική διάθεση είπε πως ο Τσίπρας έχει καβαλήσει και λειτουργεί ήδη σαν κυβέρνηση, ενώ είπε πως Ελλάδα πρέπει να αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο της κομμουνιστοποίησης.
Τόνισε μάλιστα πως τέτοια φαινόμενα σύψης τα βλέπουμε στην περίπτωση του Φωτόπουλου, που λέει πως εκπροσωπεί 22.000 πολίτες, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο εκπροσωπούν σχεδόν 3.000.000!
Για τον Πάνο Καμμένο είπε πως είναι ταύρος εν υαλοπωλείο, ενώ την Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να την σχολιάσει λέγοντας πως δεν βοηθά σε κάτι την πατρίδα η παρουσία της.
Τόνισε ακόμα πως βουλευτές όλων των κομμάτων του τηλεφώνησαν και του είπαν πόσο λείπει από την Βουλή, ενώ παραδε΄χτηκε οτι θα έπρεπε να είναι πιο σκληρός απέναντι σε ανθρώπους που εμπιστεύτηκε παραπάνω απ όσο έπρεπε.
Στην ερώτηση αν έπρεπε να συστρατευτεί με τον Αντώνη Σαμαρά πριν από τις εκλογές είπε πως δεν ηταν κατάλληλες οι συνθήκες και το ζήτημα είναι πάντα η πατρίδα.
Είπε δε, με νόημα πως αυτή η κυβέρνηση δεν αντέχει πάνω από 6 μήνες, εκτός αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις

πηγή
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/465408/Default.aspx

1 σχόλιο: