Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή προσλαμβάνει ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης για προστασία των πολιτών


Τελικά η Χρυσή Αυγή πάει μακρυά και δεν ξεχνά τις υποσχέσεις της. Τότε που ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ALTER  γέλαγε ειρωνευόμενος τον Ν.Μιχαλολιάκο όταν του δήλωνε ότι θα προστατεύσει τους πολίτες με ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης .Να που έφτασε η ώρα να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της .Πιο συγκεκριμένα ο γ.γ. της ΧΑ λέει σε εφημερίδα :
Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί πως θα διαθέσουμε για τη φύλαξη των περιοχών του κέντρου της Αθήνας χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που θα λάβουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, με τις οποίες θα συνεργαστούμε για να δώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης και όχι βέβαια της πλατείας Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς, όπου έτσι κι αλλιώς περιπολούν εταιρείες που πληρώνονται από ιδιώτες

Πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» ,που επιμελείται το ρεπορτάζ , από τη ΧΑ αναφέρουν πως τα κενά στο προσωπικό των εταιρειών σεκιούριτι με τις οποίες θα συνεργαστεί, θα ζητήσει να καλυφθούν από άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου