Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Άρχισαν τα όργανα -Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω η Χρυσή Αυγή


Αγωγή ετοιμάζεται να κάνει το νομικό τμήμα της ΧΑ στην εφημερίδα  «Τύπος της Κυριακής», στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος» για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Πιο συγκεκριμένα λέει σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της ότι η συγκεκριμένη είδηση ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας  και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας. Μη έχοντας άλλο τρόπο να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα οι κεντροδεξιοί αντίπαλοί μας εφευρίσκουν τη μία τερατολογία μετά την άλλη.
Στη συνέχεια του εν λόγω άρθρου, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες συνεχίζονται. Αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει αιτηθεί την απόσπαση περισσοτέρων αστυνομικών απ’ όσους δικαιούται βάσει νόμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ’ όσους δικαιούμεθα.

Τα ΜΜΕ νομίζουν  ότι έχουν να κάνουν με την οργάνωση που χτυπάγανε πριν τις εκλογές ...Τώρα αλλάξανε τα πράγματα και μόλις τους έρθει το πρώτο μπουγιουρντί θα έρθουν στα ίσα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου